over ons

Wereldwinkel Veldhoven in een notendop

Wereldwinkel Veldhoven is dé fair trade cadeauwinkel sinds 1979. Voor een verrassend cadeau met een goed verhaal, kom je bij ons. Onze producten zijn fair trade, duurzaam en altijd met respect voor mens en milieu geproduceerd. Ons gevarieerd assortiment is met grote zorg samengesteld en bevat louter duurzame producten en artikelen die bijdragen aan eerlijke handel en een schonere wereld. Prachtige producten voor jong en oud en voor elk budget.

Jouw aankoop draagt direct bij aan eerlijke handel en een schonere wereld!

Advies nodig bij het vinden van het ideale cadeau? Wij denken graag met je mee!

Ons team

Wereldwinkel Veldhoven wordt gerund door een team van enthousiaste vrijwilligers. Zonder hen is het bestaan van de Wereldwinkel niet mogelijk. Samen zetten wij ons in om bij te dragen aan een menselijk bestaan van mensen in ontwikkelingslanden. Dit doen we met name door de verkoop van fair trade en duurzaam geproduceerde producten.

Spreekt dit doel en het fair trade en duurzame assortiment van de Wereldwinkel je aan? Heb jij interesse om je vrijwillig in te zetten voor eerlijke handel en een leefbare wereld voor iedereen? Ben je klantvriendelijk, vernieuwend, open en sociaal en heb je minimaal 4 uur per week tijd vrij? Bekijk dan onze vacatures en meld je aan als vrijwilliger.

© Copyright 2020 Wereldwinkel Veldhoven