gastenboek

Deel hier je ervaring, idee of verbeterpunt met ons. We horen graag van je!

Laat een berichtje voor ons achter

 
 
 
 
Je bericht wordt pas zichtbaar in het gastenboek, nadat het door ons is beoordeeld.
We behouden ons het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Jan heeft geschreven op 16 oktober 2020:
Ben nog nooit in de winkel geweest, maar complimenten voor de site! 👏
Jetje heeft geschreven op 7 oktober 2020:
Ik kwam niet vaak bij jullie, omdat de winkel voor mij het imago had van louter boeddha’s en wierook. Maar er is zoveel meer! Jullie hebben voor elk wat wils. Van kleinigheidjes tot grote cadeaus en voor jong en oud. De Wereldwinkel Veldhoven vind ik uniek in zijn soort en is absoluut een bezoek waard. Met een beetje hulp, want jeetje wat is het aanbod groot, kan iedereen hier slagen voor het perfecte cadeau.
Maria heeft geschreven op 2 oktober 2020:
Een mooie frisse winkel waar de vrolijke kleuren je naar binnen trekken. Mooie spullen en ook nog Fairtrade waardoor je met een aankoop ook nog de producenten in de derde wereld ondersteunt. En koop je het als cadeautje voor iemand anders dan geef je eigenlijk een dubbel cadeau.
Myranda heeft geschreven op 19 augustus 2020:
Wat een ontzettend leuke en mooie winkel met hele leuke cadeau's en hebbedingetjes. Alles is uniek omdat het handgemaakt is, en wat ik een mooie gedachte vind is dat je de lokale ondernemers steunt over de hele wereld. Eerlijke handel geeft een goed gevoel. Ook erg aardig personeel wat er werkt en het allemaal vrijwillig doet. Toppie👍